På Martom.no tilbyr vi solcelleanlegg som kan monteres på ulike taktyper, slik at du kan dra nytte av solenergi uansett hvilken type tak du har. Våre solcelleanlegg er utstyrt med spesialdesignede festebraketter som sikrer trygg innfestning og tåler store snø- og vindlaster. Her er noen av de vanligste taktypene vi leverer solcelleanlegg til:

  1. Skrå tak (Dobbelkrum stein, Decra, Stålplatetak): Skrå tak er den mest vanlige taktypen i boliger, og våre solcellepaneler kan enkelt monteres på denne typen tak. Våre festebraketter har sin innfestning i takets lekter eller taksperrer, og gir dermed solid og trygg innfestning. Uavhengig av om du har teglstein, skifer eller betongtak, kan våre solcelleanlegg tilpasses og monteres på en sikker og effektiv måte.
  2. Flate tak: Flate tak gir også gode muligheter for montering av solcelleanlegg. Vi tilbyr spesielle festebraketter som sikrer optimal vinkel og plassering av solcellepanelene på et flatt tak. Våre braketter er konstruert for å tåle vindbelastninger og sikrer stabilitet og trygg montering på takflaten.
  3. Bølgeblikktak: Bølgeblikktak er vanlig i industrielle og kommersielle bygninger. Våre solcellepaneler kan monteres på bølgeblikktak ved hjelp av spesielle festeanordninger som er designet for å gi sikker og stabil innfestning. Vi tilpasser monteringsløsningene etter takets profil og materialer, og sikrer at solcellepanelene er festet på en måte som tåler belastninger fra vær og vind.
  4. Tak med takstein: Hvis taket ditt har takstein, kan våre solcelleanlegg også monteres på en trygg og effektiv måte. Vi tilbyr spesialdesignede braketter som lar solcellepanelene festes på takets lekter eller taksperrer, uten å påvirke integriteten til taksteinene. Dette sikrer at solcelleanlegget er sikkert og stabilt montert.

Uansett hvilken type tak du har, kan våre erfarne eksperter hjelpe deg med å finne den optimale løsningen for solcelleanlegget ditt. Vi tar hensyn til takets konstruksjon og egenskaper, og sørger for at solcellepanelene monteres på en trygg og holdbar måte.

Ta kontakt med oss på Martom.no for å få mer informasjon om solcelleanlegg til ulike taktyper og få skreddersydde råd og løsninger for ditt prosjekt. Vi er her for å hjelpe deg med å utnytte solenergi på en trygg og effektiv måte!